Cointelegraphs “Marked Report” er nå tilgjengelig. Denne uken diskuterte vanlige Cointelegraph-eksperter de beste valutaene å kjøpe på et bjørnemarked.

Men først tar markedsekspert Marcel Bechmann en nærmere titt på bitcoin (BTC) og eter (ETH) markedene. Er gjeldende markedsforhold bullish eller bearish? Hva er oddsen for de neste månedene? Pechman er her for å bryte den.

Neste er hovedarrangementet. Bli med Cointelegraph-analytikerne Benton Yaun, Jordan Finneset og Sam Burgee mens de diskuterer de beste myntene å kjøpe på et bjørnemarked. Porgy ville gå opp først og bestemte seg for å gå med Monero (XMR). Opprinnelig lansert i 2014, har det som mål å holde pengene dine private og trygge. Hans andre valg er Flux, en desentralisert, skybasert Web3-applikasjon. I sitt tredje valg valgte han Stacks (STX), som var det første Web 3-prosjektet i Bitcoin fra januar. Applikasjoner bygget på stabler arver alle Bitcoins fordeler, konkurranseevne og nettverkseffekter.

Yuan er neste med Dais førstevalg. Selvfølgelig måtte noen velge en stablecoin. Dens største fordel er imidlertid at det er en flersidig stablecoin, noe som betyr at den er støttet av mer enn én eiendel. Hans neste valg er Tomb.finance (TOMB), en algoritmisk stabil mynt knyttet til Fantom Price (FTM). Hans siste valg denne uken er The Sandbox (SAND), som har vist seg å være en stor aktør på metaverseområdet, med store partnerskap med Adidas, Snoop Dogg og Atari, for å nevne noen. Det ser ut som Yuan har gjort leksene sine, men vil det være nok til å vinne din stemme?

Sist, men ikke minst, har vi Finneseth, hvis førstevalg ville være Algorand (ALGO), som kan skryte av høye transaksjonshastigheter, lave kostnader, en forenklet vertsprosess, og har vært vellykket med å ikke ha store nettverksavbrudd eller tekniske problemer – en stor prestasjon . . Hans andre alternativ er DeFi Chain (DFI), en blokkjede designet for raske, smarte og gjennomsiktige desentraliserte finansielle tjenester som kan nås av alle, med en total Locked Value (TVL) som nærmer seg 1 milliard dollar. Hans tredje og siste valg for denne uken er The Graph (GRT), som har gitt ut moduler designet for å hjelpe bedrifter med å enkelt bygge datagrafer og komme i gang med Web3. Konkurransen kommer til å bli hard denne uken, så følg med til slutten for å stemme direkte og se hvem som vinner.

Etter obduksjonen mottok vi informasjon fra Cointelegraph Markets Pro, en plattform for kryptovalutahandlere som ønsker å ligge et skritt foran markedet. Analytikere bruker Cointelegraph Markets Pro for å identifisere to kryptovalutaer som skiller seg ut denne uken: Biswap (BSW) og Origin Protocol Token (OGN).

Har du et spørsmål om en valuta eller et emne som ikke dekkes her? ikke bekymre deg. Bli med i YouTube-chatten og legg ut spørsmålene dine der. Personen med den mest interessante kommentaren eller spørsmålet vil få en gratis måned med Cointelegraph Markets Pro verdt $100.

Markedsrapporten går live hver tirsdag kl. 14.00 ET (18.00 UTC), så sørg for å sjekke ut Cointelegraph YouTube-siden og trykke på like- og abonner-knappene for alle fremtidige videoer og oppdateringer.

Source: CoinTelegraph

LEAVE A REPLY