Lee in Francesca More Williams sta zakonca iz Londona.

Niti v najhujši nočni mori si nista predstavljala, da bo njuna hčerka tako zbolela, da se bosta morala od nje posloviti.

Na počitnicah v Španiji pa se je zgodilo ravno to. Uboga deklica je nenadoma zbolela.

18 mesečna deklica je začela izgubljati lase. Starša sta bila zelo zaskrbljena. Takoj sta prekinila dopust, odleteli so nazaj v London. Hitro sta jo odpeljala v bolnišnico.

Zdravniki so ugotovili, da je dekle zelo bolno. Na njenih možganih so našli kup nepravilnosti, ki niso obetale nič dobrega. Njeno stanje se je hitro poslabšalo, priklopiti so jo morali tudi na respirator, saj ni več mogla dihati sama.

Zdravniki so nato presenečeni ugotovili, da ime deklica zelo redko bolezen, ki prizadene enega na 60 tisoč otrok. Njeno telo ni bilo zmožno samo proizvajati vitamina B12, njene celice pa so bile tako poškodovane, da se niso bile zmožne normalno razvijati.

Čez nekaj dni so zdravniki staršema sporočili, da ne morejo storiti ničesar več. Deklici so bili šteti dnevi. Staršema se je sesul svet. Misel, da se bosta morala posloviti od svoje hčerkice je bila nepredstavljiva.

Družina se je še zadnjič zbrala okoli njene postelje, da bi se od nje poslovila.

Ob njenih zadnjih urah življenja sta ji želela stati ob strani.

Oče deklice je povedal:

‘Držal sem jo v rokah in čutil, da odhaja. Čakal sem, da še zadnjič zadiha in potem bo konec. Njena rokica je postajala vse bolj mlahava, brez moči.”

Nato pa se je zgodil nepričakovani preobrat.

Deklica je bila čisto nemočna, nato pa je kar naenkrat močno zgrabila, se začela premikati in jokati. Njeno stanje se je v hipu spremenilo. Počasi se je začelo izboljševati. Zdravniki še zdaj ne najdejo logične razlage, zato so to poimenovali kar čudež.

Eden od zdravnikov je dejal:

”Očitno si je želela živeti in ob neizmerni opori družine, veliki meri ljubezni zbrala toliko moči, da je premagala bolezen.”

Deklica je začela s počasnim okrevanjem. Začela je normalno živeti.

Njeno stanje je iz dneva v dan boljše, začeli pa so ji rasti tudi lasje.

Delimo to čudežno zgodbo tudi med prijatelje in družino.

LEAVE A REPLY