Moški je sumil da ga ženska vara, nenehno je namreč imel občutek, da ima nekoga drugega.

Povedal je, da se je njegova žena zmeraj smehljala, ko je pisala sms-e, ko jo je vprašal zakaj, je vedno odgovorila, da piše svoji mami.

Doma je velikokrat povedala, da se bo v službi morala zadržati dlje časa, ko je mož tja poklical, so mu sodelavci povedali, da je odšla že pred urami.

Vedel je torej, da ga žena vara, ničesar pa ni storil še naslednjih nekaj mesecev. Verjetno se boste vprašali zakaj jo je tako dolgo gledal in se pretvarjal, da je vse v najlepšem redu?

Moški je ravnal zelo pametno. Najel je privatnega preiskovalca, saj je želel čimveč dokazov, ki bi jih lahko na sodišču predložil. Počakati pa je tudi želel do njenega rojstnega dne.

Vprašal jo je, kaj bi rada za svoj rojstni dan počela, odgovorila mu je, da naj gre s prijatelji iz mesta, ker bo ona morala biti v službi, niti pa noče praznovati dejstva, da se stara.

V omari je mož nato našel skrito steklenico šampanjca in dva kozarca.

Ni potreboval več nobenega dokaza, vedel je, da bo žena s svojim prijateljem svoj rojstni dan praznovala v moževi hiši, medtem ko bo on s prijatelji šel iz mesta.

Ženi je seveda ugodil, povedal je da bo s prijatelji res odšel.

Nato pa je moški poklical njeno mamo, očeta, sestro in nekaj njenih najboljših prijateljev. Povedal jim je, da želi svoji ljubeči ženi pripraviti zabavo življenja in da želi, da ostane vse skupaj veliko presenečenje.

Ekipa se je nato pred njeno hišo potiho zbrala, moški je počasi odklenil hišo, vsi skupaj pa so se priplazili do spalnice in zakričali: ”PRESENEČENJE”.

Iz postelje je nato naga skočila njegova žena, za njo pa še njen ljubček.

FOTO: Paula Smith Image

Prevarani mož je povedal:

”Njeni mami je torta padla iz rok, sestra je padla v nezavest, oče pa je šokirano kričal na njo. Jaz sem seveda igral ogorčenje, žena je … bivša žena je kričala name kaj delam, njeni prijatelji so me tolažili, njen ljubimec pa si je poskušal na hitro potegniti hlače gor in nato je ušel.”

”Tole je bilo najboljše darilo, ki sem ga dal za rojstni dan!”

LEAVE A REPLY