Coleen je ženska, ki je na spletu objavila, kako je raven trebuh dosegla kar čez noč.

Vzbudila je zanimanje tako pri ženskah, kot pri moških.

S spodaj napisanim trikom je Coleen optično zmanjšala obseg svojega trebuha, čeprav je tehtnica pokazala enako število kilogramov.

To metodo prakticira že kar nekaj časa, pravi, da se rezultatom kar ne more načuditi.

Gre za kozmetični postopek zavijanja v plastično folijo, ki vodi k učinku tople grede, poveča krvni obtok, odpravlja nevarne snovi in strupe iz telesa in poveča delovanje žlez znojnic.

Coleen je sicer pojasnila, da metoda ne deluje na vsakem telesu. Poudarila je, da je potrebno biti športno aktiven in imeti urejeno prehrano. S to metodo si nato le pospešite topljenje maščob.

Zadovoljno je povedala:

M”orda se zgražate nad tem in menite, da ne deluje, ampak iz svojih izkušenj lahko povem, da deluje. Ko sem vstala in odstranila povoje, sem najprej vzela šiviljski meter ter si izmerila obseg. Nisem mogla verjeti, da je pokazalo 5 centimetrov manj.”

”Morda se vam zdi nemogoče, a lahko potrdim, da deluje. Če se vam zdi, da prvo noč ni delovalo, poskusite to storiti vsaj 3x do 4x zapored, poleg tega pa pijte dosti vode in vnesite v življenje malce gibanja. Folija bo le pospešila vaš trud in vas dodatneje motivirala.”

Za boljše rezultate naj bi bilo potrebno uporabljati losjon iz morskih alg in ne čisto običajnega.

Verjetno vas sedaj zanima, kako se zadeva sploh pripravi.

Potrebovali bomo:

-plastično folijo

-nekaj žlic losjona iz morskih alg

-1 veliko žlico naribanega ingverja

-elastičen povoj

-brisačo

Najprej bomo brisačo namočili v toplo, lahko tudi vročo, vodo in vanjo ovili trebuh. Brisačo pustimo nekaj minut na sebi, da se nam pore na koži razširijo. Brisačo lahko vmes namočite še enkrat in postopek ponovite, da se pore še bolj odprejo.

Vzeli bomo skodelico in vanjo dali ingver, katerega bomo zmešali z losjonom za telo iz morskih alg. S to mešanico precej na debelo namažemo trebuh.

Namazani del telesa bomo ovili s prozorno folijo in nato še z elastičnim povojem, da bo vse skupaj dobro držalo. Moramo biti previdni, da folija ne bo ovita pretesno.

Zadevo pustimo delovati vsaj štiri ure, lahko pustimo tudi čez noč.

Coleen pravi, da lahko že v eni noči izgubimo tudi do 5 centimetrov.

Opozorila je sicer, da ta način ne bo pomagal, če bomo lenarili in se nažirali različnih dobrot.

Pomembno je, da jemo zdravo, zmerno in uravnoteženo, potrebmo pa je biti tudi telesno aktiven.

Delimo ta praktičen recept tudi med prijatelje in družino. Je že kdo poizkusil? Kakšni so rezultati?

LEAVE A REPLY