Tekmovalci, ki so hujšali v prvi sezoni resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenija so tudi po koncu šova ostali v dobrih odnosih. Pretekle praznične dneve je veliko izkoristilo za skupno druženje ob morju, najbolj pa je s svojim videzom presenetila Majda, za katero lahko povemo, da se je sigurno pomladila kar za nekaj let.

Ko je Majda zapustila šov, je tehtala 127,9 kilograma, odločena je bila da bo nadaljevala z dieto in treningi tudi doma

Obljubo je tudi obdržala. Po mesecu dni se je vrnila v šov in pokazala napredek, ki ga je dosegla v tednih, ko ni bila v hiši The Biggest Loser Slovenija. Ko je stopila na tehtnico je izgubila tehtala 120 kilogramov, kar pomeni, da je shujšala 7,9 kilogramov.

“Jaz sem prvi teden, ko sem prišla domov, namenila regeneraciji. Potem pa sem s pomočjo domačih, doma imam veliko podporo, dobila še več motivacije. Začela sem veliko hoditi, predvsem je bila to hoja v hrib, dve uri ali dve uri in pol vsak dan in pa gibalna vaje doma v stanovanju,” je dejala Majda.

Majda pa očitno tudi sedaj nadaljuje z aktivnim življenjem in hujšanjem, odločila se je tudi za drzno pričesko, katera ji odlično pristaja.

Le tako naprej, želimo ti veliko uspeha, tudi v prihodnje.

LEAVE A REPLY