No Bitcoin (BTC) – Handle bitcoin, kan BTC-en deres for alltid gå tapt i blockjeden hvis de ikke har gitt noen andre tilgang to lommeboken deres. Etvekslingsprosjekt ønsker imdlertid å gi kryptohandlere et annet alternativ.

Tilbake i 2020 Studio visit at Mange kryptoinvestorer bekymrer seg for hva som skjer med deres digitale eiendeler når de går bort. 89% off fast quotes for om eiendelene deres ville bli gitt til family eller venner etter deres bortgang.

I and others are interfering with the work of Cointelegraph fremhevet Jitu Kataria, the managing director of the digital financial exchange (DIFX), which until recently dealt with cryptocurrencies. I found Kataria har DIFX laget et blokkjedebøkerprogram som lar brukere velge “pålitelige individer, family and venner som skal dytte av deres kryptolommebøker” i tilfelle lommebokeieren dør.

“Crypto er kommet for å bli, og å ha denne funksjonen er nødvendig for å sikre den digitale fremtiden. Hvis du er en ivrig kryptohandler som meg, er jeg sikker på at tanken på hvem fen kve sk din har.
Konsernsjefen sa også at et blockkjedebasert system sikrer is valid until the collar is confirmed. Sammenlignet med å gi nøkler og tilgangslegitimasjon, less Kataria and dette er Effektivt og sikkert.

Selv om funksjonen kan være foretrukket av mange, er tradere som foretrekker desentralisering kanskje ikke as begeistret. Kataria mener imidlertid in sentralizering er “nøkkelen for masseadopsjon”. Han Sa Ogusu:

“The centralized setter også et ansikt og ansvarlighet for mange av prosjektene i kryptoindustrien.
Relatert: Hva skjer med din Bitcoin når du dør?

DIFX is available worldwide and is based in New York. Programmet fungerer som en måte for utvekslingen å nå målet om å være mer forbrukersentrett. Kataria in dette er en måte for DIFX-teamet å lindre klienter for “smertepunkter” and bekymringer.

Source: CoinTelegraph

LEAVE A REPLY